Site Overlay

Όροι Χρήσης και Πολιτική Προστασίας Δεδομένων

Γενικές Πληροφορίες

Όροι Χρήσης – e-llusion

Όροι χρήσεως

Καλώς ήλθατε στην e-llusion, υπηρεσία οπτικής επικοινωνίας. Κάνοντας χρήση του site μας, συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους, τους οποίους θα πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Όροι χρήσεως

Καλώς ήλθατε στην e-llusion. Κάνοντας χρήση του site μας, συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους, τους οποίους θα πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά.

Οποιοδήποτε λογισμικό διατίθεται για φόρτωση (down-loading) από αυτόν τον διακομιστή, αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της e-llusion. Η χρήση τέτοιων εγγράφων από αυτόν τον διακομιστή περιορίζεται αποκλειστικά για πληροφοριακούς και μη εμπορικούς σκοπούς ή είναι μόνον προσωπική και δεν θα αντιγραφούν, ούτε θα τεθούν σε άλλο δίκτυο υπολογιστών, ούτε θα διανεμηθούν με άλλα μέσα επικοινωνίας. 

Δεν επέρχεται καμία απολύτως επέμβαση στα έγγραφα. Οποιαδήποτε άλλη χρήση απαγορεύεται αυστηρά από το νόμο και ενδέχεται να συνεπάγεται αυστηρές αστικές και ποινικές κυρώσεις. Οι παραβάτες θα διώκονται νομικά.

Η e-llusion δεν δηλώνει με κανέναν τρόπο ότι οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα έγγραφα και στις ανακοινώσεις, που δημοσιεύονται σε αυτόν τον διακομιστή, είναι κατάλληλα για οποιονδήποτε σκοπό. Κάθε τέτοιο έγγραφο και σχετική γραφική απεικόνιση παρέχεται “ως έχει” χωρίς καμιά απολύτως εγγύηση οποιουδήποτε είδους.

Η e-llusion δεν φέρει ευθύνη ούτε υποχρέωση αποζημίωσης για οποιαδήποτε ζημιά και ηθική βλάβη που προκύπτει από αδυναμία παροχής υπηρεσιών υποστήριξης και αφορά σε τρίτους. Είστε ελεύθεροι να κάνετε χρήση του www.e-llusion.gr σύμφωνα με τον Νόμο και τα χρηστά ήθη. Η ευθύνη για τα περιεχόμενα των συναλλαγών ανήκει αποκλειστικά σε σας.

Η e-llusion δεν ασκεί κανένα είδος διόρθωσης ή παρέμβασης στα δεδομένα που μεταφέρετε. Ζητάμε να συμπληρώνετε σωστά τα εξής πεδία (όνομα, διεύθυνση, μήνυμα) στις on-line φόρμες επικοινωνίας.

Η χρήση του site της e-llusion υπόκειται στους Ελληνικούς και τους Διεθνείς νόμους και συμφωνείτε να μην χρησιμοποιείτε το site μας με σκοπό να παραβιάσετε αυτούς τους νόμους.

Ευθύνη του χρήστη

Οι χρήστες συμφωνούν και αναλαμβάνουν να μη χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό κατάστημα για:

• Αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου που είναι παράνομο για οποιοδήποτε λόγο, προκαλεί παράνομη προσβολή και βλάβη στην e-llusion ή σε οποιονδήποτε τρίτο, είτε προσβάλλει την εμπιστευτικότητα ή το απόρρητο πληροφοριών οιουδήποτε προσώπου.

• Αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου που προκαλεί προσβολή των χρηστών ηθών, κοινωνικών αξιών, της ανηλικότητας κ.λπ.

• Αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου για το οποίο οι χρήστες δεν έχουν δικαίωμα μετάδοσης σύμφωνα με το νόμο ή τις εν ισχύ συμβάσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας).

• Αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου το οποίο παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων.

• Αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε υλικού το οποίο περιέχει, ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή και την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών.

• Ηθελημένη ή αθέλητη παράβαση της ισχύουσας νομοθεσίας ή των διατάξεων.

• Παρενόχληση τρίτων με οποιοδήποτε τρόπο.

• Συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες.

Επίσης συμφωνούν ότι όλα τα μέλη, οι συνεργάτες, οι υπάλληλοι, η διοίκηση, ο μέτοχος και άλλοι συνεργάτες της e-llusion δεν ευθύνονται για οτιδήποτε προκύψει από τρίτα μέλη τα οποία χρησιμοποιούν το site της e-llusion. Κάθε χρήση αντίθετη προς τα ανωτέρω εκτός των τυχών ή και αστικών κυρώσεων επιφέρει και διακοπή των παρεχόμενων υπηρεσιών χωρίς καμία ειδοποίηση.

Πνευματικά Δικαιώματα

Στο site περιλαμβάνονται υλικό, trademarks, service marks, trade dress και άλλο περιεχόμενο που ανήκει στην e-llusion και προστατεύεται από το Νόμο.

Όλα τα περιεχόμενα του site (συμπεριλαμβανομένων κειμένων, γραφικών, εικόνων, φωτογραφιών και λογισμικού) είναι πνευματικής ιδιοκτησία της e-llusion και προστατεύονται από την Ελληνική και Διεθνή Νομοθεσία.

Απαγορεύεται η οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή και αναμετάδοση του υλικού, χωρίς έγγραφη άδεια της εταιρείας. Η εμφάνισή του στον διαδικτυακό τόπο δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

Όρια Ευθύνης

Χρησιμοποιώντας το site, συμφωνείτε απόλυτα ότι η χρήση γίνεται με δική σας ευθύνη. Η e-llusion κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσία υψηλής ποιότητας αλλά δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές ή λάθη. Οποιαδήποτε αναφορά ή και link σε άλλο site, παρέχεται για την διευκόλυνσή σας και δεν ευθυνόμαστε για τα περιεχόμενα, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχονται (διαφήμιση ή πώληση) στα site αυτά. Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές.

Ισχύων Νόμος

Το site έχει δημιουργηθεί και ελέγχεται από την e-llusion στην Αθήνα και η Ελληνική Νομοθεσία θα καθοδηγεί την χρήση του site και την ερμηνεία του.

Αν επιλέξετε να έχετε πρόσβαση στο site μας από άλλη χώρα, έχετε την ευθύνη να ακολουθείτε τους Νόμους της χώρας αυτής. Οι παραπάνω όροι αποτελούν την πλήρη συμφωνία με την e-llusion έχει το δικαίωμα να κάνει αλλαγές στο περιεχόμενο του site και στους ανωτέρους όρους χωρίς καμία προειδοποίηση.

Δήλωση Εχεμύθειας

Η παρούσα δήλωση εχεμύθειας αφορά στο site της e-llusion (e-llusion.gr).

Όταν στέλνετε ένα αίτημα online, η πληροφορία που μας παρέχετε χρησιμοποιείται για να σας απαντήσουμε ηλεκτρονικά στην ερώτησή σας. Θεωρούμε τις αιτήσεις που συμπληρώνετε και την ηλεκτρονική αλληλογραφία που στέλνετε απόρρητη. Δεν μεταβιβάζουμε το περιεχόμενο αυτών παρά μόνο στον άμεσα ενδιαφερόμενο αποδέκτη και στον νόμο, εφόσον αυτό μας ζητηθεί ή στην περίπτωση που το περιεχόμενο του μηνύματος θεωρούμε ότι μας θίγει.

Τέτοια ενέργεια είναι απαραίτητη προκειμένου να:

• προστατέψουμε τα δικαιώματά μας και την περιουσία μας.

• προστατεύουμε ενάντια στην κακή ή στην μη εξουσιοδοτημένη χρήση του site της e-llusion.

• προστατεύσουμε την προσωπική μας ασφάλεια ή την περιουσία των χρηστών και του κοινού μας.

Εάν όμως, μας δοθεί ψευδή ηλεκτρονική διεύθυνση ή προσπαθήσετε να πάρετε τη θέση κάποιου άλλου όταν στέλνετε πληροφορίες online, όλες οι πληροφορίες – καθώς επίσης και το IP address – θα αποτελούν μέρος οποιασδήποτε έρευνας. Οι άνθρωποι της e-llusion μπορεί να χρειαστεί να επεξεργαστούν το ηλεκτρονικό σας μήνυμα σε συνεργασία με το τεχνικό τμήμα.

Επίσης, αν ζητήσετε έναν από τους υπεύθυνους εξυπηρέτησης πελατών της e-llusion να σας βοηθήσει σε οποιαδήποτε ηλεκτρονική αλληλογραφία, αυτός θα μπορεί να έχει πρόσβαση σε όλο το εύρος πληροφοριών το οποίο είναι σχετικό με το αίτημά σας, συμπεριλαμβανομένων της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης και των μηνυμάτων σας.

Η e-llusion έχει συνδέσεις με άλλα sites. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για την πολιτική ασφαλείας τους ή για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζονται τους ηλεκτρονικούς τους επισκέπτες.

Ασφάλεια Συναλλαγών

1. Η e-llusion αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Δεδομένων, καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών, διασφαλίζονται ως απόρρητες.

2. Η e-llusion θα χρησιμοποιεί στο Μέλλον (και αν εκείνη θελήσει να συμπεριλάβει και πληρωμή με πιστωτική κάρτα των αγορών) το πρωτόκολλο SSL, με κρυπτογράφηση μέχρι 256-bit, για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, συμπεριλαμβάνοντας τον αριθμό της πιστωτικής κάρτας, το όνομα και την διεύθυνση σας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους στο Internet.

3. Το SSL (Secure Sockets Layer), έχει θεσπιστεί παγκοσμίως ως το ασφαλέστερο πρωτόκολλο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites) στους δικτυακούς χρήστες – και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά την μεταφορά..

4. Τα στοιχεία των χρηστών (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση κατοικίας, κλπ.) και των συναλλαγών των χρηστών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρούνται απόρρητα, όπως και στις συνήθεις συναλλαγές σε εμπορικό κατάστημα. Οι χρήστες κατά την παροχή των στοιχείων τους στα πλαίσια των συναλλαγών τους όπως και με το παρόν, θα ενημερώνονται από την e-llusion και συναινούν και αποδέχονται την επικείμενη επεξεργασία των στοιχείων αυτών προσωπικών δεδομένων, για τις ανάγκες της ομαλής και ευχερούς μεταξύ των μερών συναλλαγής, καθώς επίσης και της διαβίβασης των στοιχείων αυτών σε αποδέκτες οι οποίοι θα προσδιορίζονται συγκεκριμένα και είναι οι υπάλληλοι και προστεθέντες της εταιρείας στα πλαίσια της διεκπεραίωσης της καταρτιζόμενης σύμβασης.

Το www.e-llusion.gr δύναται να διανέμει για επεξεργασία σε συνεργάτες του τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών, οι οποίοι συνεργάτες θα έχουν δικαίωμα να επικοινωνούν με τους χρήστες με αποκλειστικό σκοπό την αξιολόγηση των προϊόντων της www.e-llusion.gr. Επίσης και με τον παρόν γνωστοποιείται η ύπαρξη του δικαιώματος πρόσβασης και του δικαιώματος εναντίωσης του άρθρου 12 και 13 του Ν. 2472/1997. Βεβαιώνεται ότι μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των παραγγελιών. Κατά τα λοιπά η e-llusion δεσμεύεται να μην αποκαλύψει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από τους ίδιους, ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.

Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα με το εμπορικό σήμα e-llusion χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό ή συνεργαζόμενες με αυτό επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης. Το σύνολο των εγγράφων και ηλεκτρονικών στοιχείων που θα ανταλλαχθούν μεταξύ των μερών στα πλαίσια της πώλησης θα τηρούνται από την e-llusion. Ο πελάτης μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτά εφόσον το επιθυμεί.

Προστασία Δεδομένων

Το www.e-llusion.gr, δημιούργησε την παρούσα ιστοσελίδα με μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση των πελατών τους. Η ιστοσελίδα www.e-llusion.gr είναι απλή και φιλική στη χρήση της ενώ έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες ανάγκες του κάθε χρήστη.

Για να επιτευχθεί η καλύτερη εξυπηρέτησή σας, είναι σημαντική και η δική σας συμμετοχή, να καταλάβετε ότι πρέπει να μας παρέχετε συγκεκριμένες πληροφορίες που αφορούν την διεκπεραίωση της παραγγελίας σας και οι οποίες διαφυλάσσονται από εμάς.

Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και οι επισυναπτόμενοι σε αυτήν Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας περιγράφουν τη μέθοδο συλλογής δεδομένων από την ιστοσελίδα www.e-llusion.gr, τη χρήση αυτών των δεδομένων από εμάς και τους όρους και προϋποθέσεις χρήσεως της παρούσας ιστοσελίδας. Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αναφέρεται αποκλειστικά και μόνο στα προσωπικά σας δεδομένα, τα οποία εσείς μας παρέχετε κατά τη διάρκεια των παραγγελιών σας στην παρούσα ιστοσελίδα.

Γενικά

Οι πληροφορίες που έχουν δοθεί εκούσια από τους χρήστες της αναφερόμενης ιστοσελίδας, χρησιμοποιούνται από το www.e-llusion.gr, προκειμένου οι χρήστες του να έχουν άμεση και ουσιαστική επικοινωνία με το κατάστημα, να τους παρέχονται απαντήσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα που θέτουν και τέλος να εξυπηρετούνται και να εκτελούνται οι παραγγελίες τους.

Οι πληροφορίες που συλλέγει το www.e-llusion.gr μέσω της ιστοσελίδας έχουν ως σκοπό να μετρήσουν το αριθμό επισκεψιμότητας της, να καθορίσουν τις απαιτήσεις των πελατών για περισσότερα προϊόντα και να διευκολύνουν στις συναλλαγές με την εταιρεία. Τα στοιχεία των χρηστών (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση κατοικίας, κλπ.) και των συναλλαγών των χρηστών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρούνται απόρρητα, όπως και στις συνήθεις συναλλαγές σε εμπορικό κατάστημα.

Οι χρήστες κατά την παροχή των στοιχείων τους στα πλαίσια των συναλλαγών τους όπως και με το παρόν, θα ενημερώνονται από την e-llusion και συναινούν και αποδέχονται την επικείμενη επεξεργασία των στοιχείων αυτών προσωπικών δεδομένων, για τις ανάγκες της ομαλής και ευχερούς μεταξύ των μερών συναλλαγής, καθώς επίσης και της διαβίβασης των στοιχείων αυτών σε αποδέκτες οι οποίοι θα προσδιορίζονται συγκεκριμένα και είναι οι υπάλληλοι και προστεθέντες της εταιρείας στα πλαίσια της διεκπεραίωσης της καταρτιζόμενης σύμβασης.

Το www.e-llusion.gr δύναται να διανέμει για επεξεργασία σε συνεργάτες του τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών, οι οποίοι συνεργάτες θα έχουν δικαίωμα να επικοινωνούν με τους χρήστες με αποκλειστικό σκοπό την αξιολόγηση των προϊόντων της www.e-llusion.gr.

Επίσης και με τον παρόν γνωστοποιείται η ύπαρξη του δικαιώματος πρόσβασης και του δικαιώματος εναντίωσης του

άρθρου 12 και 13 του Ν. 2472/1997

Συγκέντρωση πληροφοριών

Το www.e-llusion.gr σχεδίασε την ιστοσελίδα του έτσι ώστε οι χρήστες του να μπορούν να την επισκέπτονται χωρίς να χρειάζεται να αποκαλύπτουν τη ταυτότητα τους εκτός και αν το επιθυμούν. Ζητείται από τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας, να μας παρέχουν με προσωπικά τους δεδομένα μόνο στη περίπτωση που θέλουν να παραγγείλουν προϊόν(τα), να εγγραφούν στην ιστοσελίδα μας ή να στείλουν e-mail στο www.e-llusion.gr

Χρήση των Πληροφοριών

Το www.e-llusion.gr συλλέγει τρεις τύπους πληροφοριών σχετικά με τους χρήστες:

1) Στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει κατά την εγγραφή του ως πελάτης.

2)Στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει προκειμένου να εκτελεστεί η παραγγελία του από το www.e-llusion.gr.

3) Στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει σε συμμετοχές διαγωνισμών που θα πραγματοποιούνται κατά καιρούς. 

Κατά την συμπλήρωση οποιασδήποτε φόρμας παραγγελίας στην ιστοσελίδα μας, θα σας ζητηθεί το ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση, ο ταχυδρομικός κωδικός της περιοχής σας, η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, το τηλέφωνο σας, στοιχεία πιστωτικής κάρτας (Όταν αυτή γίνει μέρος των συναλλαγών), ο τρόπος πληρωμής της παραγγελίας. Συμπληρωματικά μπορεί να σας ζητηθούν και πιο συγκεκριμένες πληροφορίες, όπως στοιχεία αποστολής – παράδοσης μιας παραγγελίας, στοιχεία τιμολόγησης ή λεπτομέρειες σχετικά με προσφορά που έχετε ζητήσει.

Το www.e-llusion.gr κάνει χρήση των πληροφοριών που μας δίνετε κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής αποστολής της φόρμας, προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με

(i) την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο σας,

(ii) για επιβεβαίωση και ταυτοποίηση του πελάτη σε κάθε αναγκαία περίπτωση,

(iii) για νέα ή εναλλακτικά προϊόντα που προσφέρονται από το www.e-llusion.gr,

(iv) ειδικές προσφορές του www.e-llusion.gr,

(v) παραλαβή δώρων μετά από κλήρωση διαγωνισμού.

Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε αν θέλετε ή όχι να λαμβάνετε τέτοιου είδους επικοινωνίες από το www.e-llusion.gr στέλνοντας το αίτημα σας μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση sales@e-llusion.gr.

Πρόσβαση στις Πληροφορίες.

Κάθε διεκπεραίωση παραγγελίας απαιτεί την συλλογή προσωπικών στοιχείων, για παράδοση ή κράτηση μιας παραγγελίας. Επίσης η χρήση πιστωτικής κάρτας (Όταν αυτή γίνει μέρος των συναλλαγών), για την χρέωση της οποίας χρειάζονται δικαιολογητικά ταυτοποίησης στοιχείων νόμιμου κατόχου την πρώτη και μόνο φορά διασφαλίζεται σε κάθε περίπτωση. Οποιοδήποτε δικαιολογητικό και έγγραφο πιστοποιεί και δηλώνει την ταυτότητα του πελάτη παραμένει αυστηρά απόρρητο και ελέγχεται μόνο από το αρμόδιο υπεύθυνο τμήμα του www.e-llusion.gr. Η εκ μέρους σας προσκόμιση των προσωπικών σας δεδομένων, σημαίνει ότι συναινείτε τα δεδομένα αυτά να χρησιμοποιούνται από τους υπαλλήλους του www.e-llusion.gr για τους λόγους που αναφέρθηκαν παραπάνω. Το www.e-llusion.gr απαιτεί από τους υπαλλήλους του και τους συντηρητές της ιστοσελίδας του να παρέχουν στους χρήστες-πελάτες του το επίπεδο ασφαλείας που αναφέρεται στη παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Cookies

Τα Cookies είναι μικρά αρχεία (text files), τα οποία αποστέλλονται και φυλάσσονται στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του χρήστη, επιτρέποντας σε ιστοσελίδες όπως το www.e-llusion.gr, να λειτουργούν απρόσκοπτα και χωρίς τεχνικές ανωμαλίες, να συλλέγονται πολλαπλές επιλογές του χρήστη, να αναγνωρίζουν τους συχνούς χρήστες, να διευκολύνουν την πρόσβαση τους σε αυτή, και για τη συλλογή δεδομένων για τη βελτίωση του περιεχομένου της ιστοσελίδας.

Τα Cookies δεν προκαλούν βλάβες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των χρηστών αλλά και στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτούς. Χρησιμοποιούμε τα Cookies για να σας παρέχουμε πληροφορίες και να διεκπεραιώνονται οι παραγγελίες σας ενώ σε κάθε έξοδό σας από το site διαγράφονται αυτόματα. Πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι τα Cookies είναι απόλυτα αναγκαία προκειμένου να λειτουργεί σωστά και απρόσκοπτα η ιστοσελίδα www.e-llusion.gr.

Διόρθωση, Τροποποίηση ή Διαγραφή Πληροφοριών

Το www.e-llusion.gr επιτρέπει στους χρήστες του να διορθώνουν, αλλάζουν, συμπληρώνουν ή να διαγράφουν δεδομένα και πληροφορίες που έχουν προσκομιστεί στο www.e-llusion.gr. Εάν επιλέξετε να διαγράψετε μια πληροφορία, το www.e-llusion.gr θα ενεργήσει έτσι ώστε να διαγραφεί αυτή η πληροφορία από τα αρχεία του άμεσα.

Για τη προστασία και την ασφάλεια του χρήστη το www.e-llusion.gr θα προσπαθήσει να βεβαιωθεί ότι το πρόσωπο που κάνει τις αλλαγές είναι όντως το ίδιο πρόσωπο με το χρήστη. Για να έχετε πρόσβαση, να αλλάξετε ή να διαγράψετε τα προσωπικά σας δεδομένα, για να αναφέρετε προβλήματα σχετικά με τη λειτουργία της ιστοσελίδας ή για να κάνετε οποιοδήποτε ερώτημα επικοινωνήστε με το www.e-llusion.gr μέσω

www.e-llusion.gr ή μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@e-llusion.gr.

Η αλλαγή ή η διόρθωση των προσωπικών σας δεδομένων μπορεί να γίνει επίσης μέσω του σελίδας εγγραφής του www.e-llusion.gr. Παρακαλούμε όπως λάβετε υπόψη σας ότι θα κάνουμε ότι είναι δυνατό προκειμένου να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, αλλά η προστασία τους κωδικούς πρόσβασης σας στην ιστοσελίδα μας εξαρτάται και από εσάς.

Ασφάλεια συναλλαγών

Το www.e-llusion.gr δεσμεύεται όσον αφορά στην εξασφάλιση της ασφάλειας και της ακεραιότητας των δεδομένων που συλλέγει σχετικά με τους χρήστες της ιστοσελίδας του. Το www.e-llusion.gr έχει υιοθετήσει διαδικασίες, οι οποίες προφυλάσσουν τα προσωπικά δεδομένα που οι χρήστες προσκομίζουν στην ιστοσελίδα του ή του παρέχουν με οποιοδήποτε άλλο μέσο (πχ. τηλεφωνικά). Αυτές οι διαδικασίες προστατεύουν τα δεδομένα των χρηστών από οποιαδήποτε μη επιτρεπόμενη πρόσβαση ή αποκάλυψη, απώλεια ή κακή χρήση, και αλλαγή ή καταστροφή. Βοηθούν επίσης στο να πιστοποιείται ότι τα στοιχεία αυτά είναι ακριβή και χρησιμοποιούνται σωστά. Η σύνδεσή σας σε αυτό θα είναι σύντομα ακόμη ποιο ασφαλής διότι θα χρησιμοποιηθεί τεχνολογία SSL (Secure Socket Layer). Η τεχνολογία SSL στηρίζεται σε ένα κωδικό κλειδί για κρυπτογράφηση των δεδομένων πριν αποσταλούν μέσω της (SSL) σύνδεσης. Ο έλεγχος ασφαλείας μεταξύ των δεδομένων και του Server γίνεται με βάση το μοναδικό κωδικό κλειδί διασφαλίζοντας στο ακέραιο την επικοινωνία. Οι φυλλομετρητές (browsers) Netscape Navigator, Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera, Safari υποστηρίζουν το πρωτόκολλο SSL και προτείνεται η χρήση τους για την σύνδεση στην ιστοσελίδα του www.e-llusion.gr.

Περιοδικές Αλλαγές

Συνεχώς το www.e-llusion.gr επεκτείνει, ενημερώνει και βελτιώνει την ιστοσελίδα του, και τα σχετικά με αυτή προϊόντα και υπηρεσίες, θα ανανεώνει και τη παρούσα πολιτική. Σας συστήνουμε να διαβάζετε τη διαδικασία αυτή σε τακτά χρονικά διαστήματα, προκειμένου να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές στο περιεχόμενο της παρούσας πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων. Η πολιτική αυτή θα τροποποιείται από καιρό σε καιρό χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση προς τους χρήστες. Αποδοχή των Διαδικασιών Προστασίας του Απορρήτου που εφαρμόζει η εταιρεία μας.

Εάν χρησιμοποιείτε την παρούσα ιστοσελίδα αποδέχεσθε και συναινείτε με τη παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων καθώς επίσης και με τους όρους και τις Προϋποθέσεις χρήσης της ιστοσελίδας που έχουν ανακοινωθεί μέσω αυτής.

Όροι Υπηρεσιών – Συμβόλαιο χρήστη

Καλώς ήρθατε στην e-llusion δημιουργικών υπηρεσιών οπτικής επικοινωνίας. Παρέχεται από την e-llusion ως υπηρεσία προς τους πελάτες μας.

Παρακαλώ  λάβετε υπ’ όψη σας τους παρακάτω κάτωθι όρους, τους οποίους θα πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά. Σημειώστε ότι η χρήση δημιουργικών υπηρεσιών οπτικής επικοινωνίας συνιστά την άνευ όρων σύμφωνη γνώμη σας ως προς την τήρηση και τη δέσμευση  που ορίζουν οι όροι και προϋποθέσεις της.

Ακόμα κι αν παρακάμψετε την παρούσα συμφωνία, η χρήση αυτής, εξακολουθεί να σας δεσμεύει με τους συγκεκριμένους Όρους και Προϋποθέσεις. H e-llusion  διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις ανά πάσα στιγμή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Η χρήση της παρούσας υπηρεσίας οπτικής επικοινωνίας μετά από κάθε αλλαγή ή τροποποίηση αποτελεί την ανεπιφύλακτη συμφωνία σας ως προς την τήρηση και την δέσμευση σας προς τους Όρους και Συνθήκες όπως αυτοί έχουν διαμορφωθεί. Γι’ αυτό το λόγο σας παροτρύνουμε να εξετάζεται τους Όρους και τις Συνθήκες της παρούσας υπηρεσίας, κάθε φορά που την επισκέπτεστε.

Πληρωμές

Όλες οι τιμές και τα ποσά που αναγράφονται είναι σε Ευρώ (€), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά. Όταν ένας χρήστης υποβάλλει αίτηση για την αγορά προϊόντων δημιουργικών υπηρεσιών οπτικής επικοινωνίας, υπηρεσιών σχεδιασμού ή άλλων υπηρεσιών, ο χρήστης συμφωνεί ότι όλες οι χρεώσεις αυτόματα θα χρεώνονται στην πιστωτική του κάρτα ή θα καταβάλλονται με μία εγκεκριμένη μέθοδο πληρωμής που θα ορίζει η e-llusion.

Σε κάθε περίπτωση, η εξόφληση της εκάστοτε παραγγελίας, θα πρέπει να γίνεται με την ολοκλήρωση της παραγγελίας της από τον χρήστη.

Καμία εργασία δημιουργικών υπηρεσιών οπτικής επικοινωνίας, δε θα ξεκινάει αν δεν έχει καταβληθεί το 50% προκαταβολής της συμφωνηθέντος εκάστοτε δημιουργίας υπηρεσίας οπτικής επικοινωνίας.

Από τη στιγμή που μια εργασία δημιουργικών υπηρεσιών οπτικής επικοινωνίας έχει εγκριθεί από τον πελάτη και βρίσκεται στο στάδιο της παραγωγής – προς εκτύπωση (κλειστό αρχείο), καμία αλλαγή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί στα ηλεκτρονικά αρχεία, στην εκτύπωση ή στον χρόνο παραλαβής αυτής.

Από τη στιγμή που μια παραγγελία έχει σταλεί στον πελάτη, είναι υπεύθυνος για την καταβολή ολόκληρου του ποσού της εν λόγω εργασίας δημιουργικών υπηρεσιών οπτικής επικοινωνίας, υπηρεσιών σχεδιασμού ή άλλων υπηρεσιών, μαζί με τους ισχύοντες όρους οικονομίας ή διαχείρισης, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.

Σε περίπτωση απουσίας παραλαβής (mail ή άλλης μορφής επικοινωνίας) δημιουργικών υπηρεσιών οπτικής επικοινωνίας, υπηρεσιών σχεδιασμού ή άλλων υπηρεσιών που έχει συμφωνηθεί, η e-llusion δεσμεύεται να ξαναστείλει την εργασία σε νέα ορισμένη χρονική περίοδο.

Πολιτική επιστροφής

Όλες οι πωλήσεις είναι οριστικές και αμετάβλητες. Από τη στιγμή που έχουμε προσαρμόσει την εκάστοτε παραγγελία με βάση τα αρχεία σας και σύμφωνα με τις δικές σας ακριβείς προδιαγραφές, καμία επιστροφή χρημάτων δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί εφόσον η e-llusion  έχει ήδη ξεκινήσει τις εργασίες πάνω στην παραγγελία σας.

Αυτό σημαίνει ότι η e-llusion έχει λάβει όλα τα απαραίτητα υλικά από εσάς (ηλεκτρονικό αρχείο και πληρωμή) κι έχει ξεκινήσει να δουλεύει πάνω στην παραγγελία σας (η παραγγελία βρίσκεται στην παραγωγή).

Αν διαπιστωθεί ότι έχουμε υποπέσει σε κάποιο σφάλμα, η παραγγελία σας θα εκτελεστεί από την αρχή. Οποιοδήποτε ελάττωμα – διόρθωση θα πρέπει να μας κοινοποιηθεί γραπτώς εντός 24 ωρών από την παράδοση της παραγγελίας. Προκειμένου να υπάρξει πλήρης αντικατάσταση της παραγγελίας, ο πελάτης πρέπει να διαγράψει (mail ή άλλης μορφής επικοινωνίας) στο 100% την ελαττωματική παραγγελία, μέσα σε διάστημα 5 ημερών από την παραλαβή της.

Η e-llusion δεν φέρει καμία ευθύνη που η παραγγελία σας θα εκτελεστεί κανονικά με ευθύνη του πελάτη προς τρίτους.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, μερική ή πλήρη επιστροφή χρημάτων μπορεί να υπάρξει εφόσον δεν έχει ολοκληρωθεί καμία εργασία πάνω σε μια συγκεκριμένη παραγγελία. Μία τέτοιου είδους επιστροφή χρημάτων θα οριστεί για να καλύψει έξοδα που έχουν πραγματοποιηθεί για τη δημιουργία υπηρεσιών οπτικής επικοινωνίας ή άλλων υπηρεσιών που σχετίζονται με την παραγγελία αυτή.

Κάθε παραγγελία που πραγματοποιείται από την e-llusion  αποτελεί συμβόλαιο μεταξύ του πελάτη, εφόσον ο πελάτης είναι αυτός που έχει κάνει την παραγγελία και τη χρήση της e-llusion.

Το γεγονός ότι μπορεί να έχετε πραγματοποιήσει μια παραγγελία για λογαριασμό τρίτου, δεν σας απαλλάσσει από την ευθύνη απέναντι στην e-llusion. Ως εκ τούτου, οποιαδήποτε απόφαση από το τρίτο πρόσωπο περί μη αποδοχής παραλαβής συγκεκριμένης παραγγελίας που έχει πραγματοποιηθεί για εσάς ή ακύρωση της συμφωνίας μεταξύ σας, δεν επηρεάζει τις ευθύνες και δεσμεύσεις σας προς την e-llusion.

Δοκίμια

Το δοκίμιο αυτό σας βοηθάει να έχετε μία ολοκληρωμένη εικόνα της εργασίας που πρόκειται να εκτυπωθεί, έτσι ώστε να μπορέσετε να ελέγξετε την τελική μακέτα και αποφύγετε πιθανά λάθη και παραλείψεις. Στην περίπτωση που έχετε κατασκευάσει τη μακέτα σε δικό σας πρόγραμμα – χωρίς τη χρήση της e-llusion – μπορείτε να έχετε ηλεκτρονικό δοκίμιο εφόσον αυτό ζητηθεί μαζί με την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.

Ο χρόνος της αποστολής του δοκιμίου ποικίλει ανάλογα με το τρέχοντα φόρτο εργασίας. Καμία εργασία δεν θα ξεκινάει χωρίς τη δική σας έγκριση. Είναι ευθύνη του πελάτη να συνδεθεί στο λογαριασμό του και να ελέγξει το δοκίμιο που του έχει σταλεί (mail ή άλλη μορφή επικοινωνίας). Δεν είμαστε υπεύθυνοι για τυχόν καθυστερήσεις της παραγγελίας, όταν αυτές προκύπτουν από τη μη έγκριση του δοκιμίου από τον πελάτη.

Ένα ηλεκτρονικό δοκίμιο δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση μια πιστή χρωματική αναπαραγωγή της τελικής εκτυπωμένης δουλειάς, αλλά είναι η τελευταία σας ευκαιρία να ελέγξετε το στήσιμο της μακέτας, τα ξακρίσματα, τα σημεία κοπής και τα κείμενα σας. Τα ηλεκτρονικά δοκίμια δεν μπορούν να δείξουν διαφάνειες ή προβλήματα που προκύπτουν από over print επιλογές που έχουν γίνει. Δεν μπορούν, επίσης, να δείξουν χρωματικές αλλαγές που προκύπτουν από μετατροπές RGB ή Pantone σε CMYK.

Το δοκίμιο πρέπει να αντιμετωπίζεται ως κάτι ανεξάρτητο από τα αρχικά υποβληθέντα αρχεία και θα πρέπει να ελέγχεται πολύ προσεχτικά πριν την οριστική έγκρισή του. Θα πρέπει να ελέγχεται διεξοδικά, σε σχέση με το πρωτότυπο αρχείο, για πιθανά σφάλματα στο στήσιμο, στις αποστάσεις, στα σημεία στίξης και την ορθογραφία των κειμένων ή στην τοποθέτηση των εικόνων που έχετε χρησιμοποιήσει.

Ο πελάτης έχει την πλήρη ευθύνη για όλα όσα περιέχονται στο τελικό εγκεκριμένο δοκίμιο.

Η e-llusion προσφέρει, επίσης, ψηφιακά δοκίμια τα οποία είναι σε θέση να παρουσιάσουν πιο πιστά την τελική εκτυπωμένη μακέτα που έχετε εγκρίνει. Τέτοιου είδους δοκίμια συνιστώνται για χρωματικές συγκρίσεις και πρέπει να ζητηθούν από τον πελάτη κατά την επιβεβαίωση της παραγγελία τους. Τα ψηφιακά δοκίμια τυπώνονται σε χαρτί με διαφορετικό υπόστρωμα από αυτό που θα τυπωθεί η τελική δουλειά και παρόλο που κύριος του σκοπός είναι να απεικονίσει το χρώμα, αποκλίσεις ή μεταβολές ενδέχεται να προκύψουν αναλόγως  της επίστρωσης (AQ, Ματ, UV) που θα επιλεχθεί για το χαρτί που θα εκτυπωθεί η τελική δουλειά. Δεν προσφέρουμε ψηφιακό δοκίμιο το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για εκτύπωση πάνω σε χαρτί χωρίς επίστρωση.

Το αίτημα διάθεσης ψηφιακού δοκιμίου συνεπάγεται με επιπλέον χρέωση και μπορεί να επεκτείνει το χρονικό διάστημα που απαιτείται για να ολοκληρωθεί η δουλειά. Θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε τα χρώματα του δοκιμίου – εφόσον έχει ζητηθεί να μην έχουν σημαντικές αποκλίσεις από αυτά της παραγωγής. Ωστόσο είναι ευθύνη του πελάτη να διαπιστώσει αν χρειάζεται ένα ψηφιακό δοκίμιο για τη δουλειά που πρόκειται να εκτυπώσει.

Templates

Η e-llusion  προσφέρει στον χρήστη έτοιμα templates τα οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει για το στήσιμο της μακέτας που επιθυμεί. Ο πελάτης πρέπει να γνωρίζει ότι τα συγκεκριμένα αρχεία ανήκουν στην αποκλειστική ιδιοκτησία της e-llusion και μπορούν να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε πελάτη ακόμα κι αν αυτά έχουν χρησιμοποιηθεί από κάποιον άλλον στο παρελθόν για κάποια άλλη εργασία. Ο πελάτης δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να διεκδικήσει πνευματικά δικαιώματα για κάποιο template.

Πιστότητα χρώματος

Η e-llusion θα αναπαράγει το χρώμα από τα υποβληθέντα προς εκτύπωση αρχεία όσο το δυνατόν πιστότερα, αλλά δε μπορεί να αντιστοιχίσει απόλυτα τη σχέση χρώματος – πυκνότητας. Λόγω των εγγενών περιορισμών στη διαδικασία εκτύπωσης, καθώς και τις διαφορετικές, σε μελάνι, απαιτήσεις της κάθε εικόνας, η ακρίβεια της αναπαραγωγής χρωμάτων δεν είναι εγγυημένη. Για κάθε παραγγελία που επιβεβαιώνετε στην e-llusion, συμφωνείτε με αυτόν τον περιορισμό.

Εμείς θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να ταιριάξουμε την κλίση πυκνότητας  του κάθε χρώματος, αλλά καμία ευθύνη δε μας βαρύνει για τυχόν διακυμάνσεις των χρωμάτων μεταξύ των υποβληθέντων προς εκτύπωση αρχείων και του τελικού αποτελέσματος. Καμία ανατύπωση δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί για τυχόν αποκλίσεις των χρωμάτων κατά τη διάρκεια της εκτύπωσης προς τρίτους. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για το ταίριασμα των χρωμάτων ή την πυκνότητα του μελανιού για ηλεκτρονικά δοκίμια που έχετε εγκρίνει. Τα ηλεκτρονικά δοκίμια μπορούν να προβλέψουν το στήσιμο των στοιχείων, την διάταξη των εικόνων, αλλά όχι το χρώμα ή την πυκνότητα.

Η εφαρμογή της επίστρωσης UV μπορεί να επηρεάσουν ή να αλλάξουν την εμφάνιση των τυπωμένων χρωμάτων.  Δεν είμαστε υπεύθυνοι για την τελική εμφάνιση των χρωμάτων ενός επιχρισμένου UV προϊόντος.

Καμία ευθύνη για σφάλματα

Η e-llusion δε φέρει καμία ευθύνη για σφάλματα σε ένα προϊόν που προκλήθηκαν από οποιονδήποτε από τους παρακάτω λόγους: Ορθογραφικά λάθη, γραφικά, ξακρίσματα, γραμματική, χτυπημένες γραμματοσειρές, σημεία κοπής, διαφάνειες, τελικό μέγεθος προϊόντος στα αρχεία των πελατών. Η e-llusion δεν κάνει καμία αλλαγή στα αρχεία των πελατών από τρίτους προς την e-llusion.

Μακέτες

Η προ-εκτυπωτική μας υπηρεσία ελέγχει όλες τις μακέτες που αποστέλλονται προτού αυτές εκτυπωθούν αλλά παραμένει 100% στην ευθύνη του πελάτη η ακρίβεια της μακέτας που έχει αποσταλεί  και σας προτρέπουμε να επαληθεύετε όλα τα αρχεία σας προσεχτικά προτού επιβεβαιώσετε μια παραγγελία στην e-llusion.

Η e-llusion δεν είναι υπεύθυνη για οποιαδήποτε ζήτημα ως προς τον προσανατολισμό ή την ευθυγράμμιση των σελίδων των υποβληθέντων αρχείων σας. Υποβάλλοντας τα αρχεία σας στην e-llusion βεβαιώνετε ότι έχετε το δικαίωμα να χρησιμοποιήσετε τις εικόνες που έχετε ενσωματώσει μέσα σε αυτά.

ΜΗΝ στέλνετε πρωτότυπα ή μοναδικά αρχεία που δεν διαθέτετε αντίγραφα αυτών. Παρά το γεγονός ότι παίρνουμε όλα τα προληπτικά μέτρα για τη διαφύλαξη του υλικού σας, δεν είμαστε υπεύθυνοι για απώλεια ή φθορά των εικόνων ή των αρχείων σας.

Σύμφωνα με αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις, συμφωνείτε ότι δεν θα αποστείλετε οποιοδήποτε αρχείο, εικόνα ή κείμενο  που αποτελείται από τα ακόλουθα: προσβλητικό, ανήθικο ή ανάρμοστο υλικό, κάθε υλικό που θα μπορούσε να οδηγήσει σε οποιαδήποτε αστική ή ποινική ευθύνη σύμφωνα με το εφαρμοστέο δίκαιο και κάθε υλικό που θα μπορούσε να προσβάλλει τα δικαιώματα της ιδιωτικής ζωής, της δημοσιότητας, τα πνευματικά δικαιώματα ή άλλα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, χωρίς την άδεια του κατόχου των δικαιωμάτων αυτών και τα πρόσωπα που εμφανίζονται σε αυτό. Θα αρνηθούμε την εκτέλεση παραγγελίας, η οποία κατά τη γνώμη μας μπορεί να είναι παράνομη ή προσβάλει τα δικαιώματα οποιουδήποτε τρίτου.

Αποδέχεστε την πλήρη νομική ευθύνη για το περιεχόμενο του υλικού που προωθείτε για εκτύπωση για λογαριασμό σας και κάτω από τις οδηγίες σας.

Διατηρούμε το δικαίωμα της απόρριψης μιας παραγγελίας χωρίς να γνωστοποιηθεί ο λόγος.

Χρόνοι παραγγελιών

Ο χρόνος ολοκλήρωσης κάθε παραγγελίας, ξεκινάει από τη στιγμή που δίνετε την παραγγελία σας, έχετε αποστείλει τα αρχεία σας για λογαριασμό σας κι έχετε εγκρίνει το τελικό δοκίμιο – μακέτα.

Ο χρόνος ολοκλήρωσης της παραγγελίας ξεκινάει αφού έχουμε λάβει την έγκριση σας για το δοκίμιο – μακέτα κι αυτό έχει εξοφληθεί πλήρως. Για εργασίες στις οποίες δεν έχετε υποβάλει ολοκληρωμένα κι έτοιμα προς εκτύπωση ψηφιακά αρχεία, ο χρόνος ολοκλήρωσης της παραγγελίας ξεκινάει αμέσως μόλις λάβουμε με μορφή (mail ή άλλη μορφή επικοινωνίας εγγράφως) τα έτοιμα προς εκτύπωση αρχεία και όχι από την στιγμή που είχατε αρχικά υποβάλλει την παραγγελία.

Παρακαλούμε λάβετε υπόψη σας ότι η e-llusion παραμένει κλειστή τα Σαββατοκύριακα και τις επίσημες αργίες. Ως εκ τούτου, οι μέρες αυτές δεν λαμβάνονται υπόψη στον χρόνο ολοκλήρωσης της εκάστοτε παραγγελίας.

Επιπλέον, ενώ ο χρόνος ολοκλήρωσης της κάθε παραγγελίας περιλαμβάνει την αποστολή, κάθε μετεκτυπωτική εργασία, δεν περιλαμβάνει τον σχεδιασμό της μακέτας και τους χρόνους αποστολής και θα πρέπει να επιτραπούν συμπληρωματικές εργάσιμες ημέρες για την παράδοση. Ο χρόνος ολοκλήρωσης παραγγελιών που έχουν εγκριθεί τα ηλεκτρονικά δοκίμια τους και έχουν πλήρως εξοφληθεί, είναι εγγυημένος.

Η επανόρθωση για την αποτυχία να τηρηθεί η χρονική προθεσμία μιας παραγγελίας περιορίζεται σε μία προκαθορισμένη επιστροφή επιπλέον χρέωσης ή σε μία καλοπροαίρετη προσπάθεια επίσπευσης της επόμενής σας παραγγελίας. Ακύρωση παραγγελίας που θα οφείλεται σε μη τηρούμενο χρόνο παράδοσης μπορεί να καταστεί δυνατή μόνο στην περίπτωση που ο πελάτης έχει δηλώσει εγγράφως κατά την τοποθέτηση της παραγγελίας του ότι ο χρόνος παράδοσης της συγκεκριμένης εργασίας είναι αυστηρά περιορισμένος και πρέπει πάση θυσία να τηρηθεί.

Η e-llusion δεν είναι υπεύθυνη για τυχόν επιπλέον χρεώσεις αποστολής, που προκύπτουν από καθυστερήσεις ως προς το χρόνο παράδοσης.

Αποστολές – Πληροφορίες αποστολής

Επί του παρόντος όλες οι αποστολές γίνονται μέσω (mail ή άλλη μορφής επικοινωνίας). Όταν ολοκληρώνετε μια παραγγελία πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι ο χρόνος παράδοσης της υπολογίζεται βάσει των εργάσιμων ημερών. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπολογίζονται τα Σαββατοκύριακα, οι επίσημες αργίες, καθώς και οι χρόνοι αποστολής ποικίλλουν.

Η e-llusion  δεν είναι υπεύθυνη για καθυστερήσεις που προκύπτουν από τη εκάστοτε εταιρία, (mail  ή άλλη μορφή επικοινωνίας) που δυσκολεύουν την πρόσβαση, από τις καιρικές συνθήκες ή ζημίες που είναι αποτέλεσμα της καθυστέρησης αυτής. Επίσης, η παραγγελία σας μπορεί να καθυστερήσει λόγω απρόβλεπτων συνθηκών της υπηρεσίας, βλάβης του εξοπλισμού, ασθένειας κ.λπ.

Η ευθύνη της e-llusion περιορίζεται στην προετοιμασία της παραγγελίας σας και την παράδοση της για την αποστολή. Η e-llusion δεν ευθύνεται για ζημιές που προκύπτουν από την αποστολή της εκάστοτε εταιρίας.

Οι ημερομηνίες παραλαβής της παραγγελίας σας υπολογίζονται προσθέτοντας τον χρόνο, εάν έχετε ζητήσει ένα ψηφιακό δοκίμιο, ο χρόνος αποστολής μπορεί να μεταβληθεί.

Παρακαλούμε κατανοήστε ότι οι χρόνοι παράδοσης αποτελούν εκτιμήσεις και όχι εγγυήσεις. Παρόλο που κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να έχετε το προϊόν σας μέσα στα αρχικά εκτιμώμενα χρονικά πλαίσια, υπάρχουν και αστάθμητοι παράγοντες που εκφεύγουν από τον έλεγχο μας και μπορούν να επηρεάσουν τις εκτιμήσεις αυτές.

Πληροφορίες για τις Υπηρεσίες Αποστολής

Η e-llusion εγγυάται ότι οι διευθύνσεις και τα λοιπά προσωπικά στοιχεία των πελατών της θα χρησιμοποιούνται μόνο σύμφωνα με τις οδηγίες των τελευταίων. Τα στοιχεία δεν θα πωλούνται και δεν θα προσφέρονται για χρήση σε τρίτους, ούτε θα χρησιμοποιηθούν για κάποιον άλλον σκοπό.

Η ευθύνη της e-llusion περιορίζεται στην προετοιμασία της αποστολής σας και ολοκληρώνεται με την παράδοση της παραγγελίας σας από την εκάστοτε εταιρία.

Η e-llusion είναι υπεύθυνη για την αποκατάσταση λαθών της, που οφείλονται σε εκείνη, ενώ οποιαδήποτε ζημιά περιορίζεται στην αξία της δουλειάς που έχει παραδοθεί μέχρι τη στιγμή εκείνη. Σε καμία περίπτωση η e-llusion  δεν ευθύνεται για αποθετικές ή παράγωγες ζημιές ή το κόστος καθ ‘υπέρβαση των χρεώσεων, για υπηρεσίες που σχετίζονται με τη συγκεκριμένη εργασία.

Ο πελάτης θα υπερασπιστεί και δε θα εναντιωθεί κατά της e-llusion σε οποιαδήποτε αγωγή ή προσφυγή που ασκήθηκε κατά αυτής από τρίτους για την υποτιθέμενη ζημία, για έξοδα (συμπεριλαμβανομένης της αμοιβής του δικηγόρου) ή ζημίες που προκύπτουν από περιστάσεις κατά τις οποίες η e-llusion, που ενεργεί ως αντιπρόσωπος του πελάτη, χρησιμοποιεί αντίγραφα, φωτογραφίες ή απεικονίσεις που πιστεύεται από τους άλλους να είναι εξευτελιστικές, συκοφαντικές ή επιβλαβής για τη φήμη τους ή αν κατά την αποκλειστική κρίση της e-llusion, συνιστά παράβαση σε ένα εμπορικό σήμα , ή την εμπορική επωνυμία ή τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν σε τρίτους ή σε μία ενδεχόμενη μήνυση ή δικαστική προσφυγή κατά της e-llusion για τις ενέργειες των υπαλλήλων του πελάτη που μπορεί να προκύψουν ως αποτέλεσμα οποιασδήποτε αλληλογραφίας.

Διάφορα

Όλα τα παράπονα πρέπει να δηλωθούν μέσα σε 24 ώρες από την παραλαβή της τελικής εργασίας. Σε περίπτωση που η εργασία σας έχει σφάλματα-ελαττώματα που οφείλονται στην e-llusion, θα επαναλάβουμε την εργασία σας χωρίς καμία επιβάρυνση.

Τα ηλεκτρονικά δοκίμια – μακέτες που δημιουργούνται για την παραγωγή των έντυπων προϊόντων σας, είναι ιδιοκτησία της e-llusion. Παρά το γεγονός ότι τα ηλεκτρονικά δοκίμια – μακέτες αυτά ΔΕΝ πρόκειται να πωληθούν ή να δοθούν σε κάποιον τρίτο, διατηρούμε το δικαίωμα να διανείμουμε δωρεάν δείγματα του έντυπου προϊόντος σας.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι το τυπωμένο προϊόν σας ή οι εικόνες που χρησιμοποιούνται για την εκτύπωση του προϊόντος σας, δεν θα χρησιμοποιηθούν για οποιοδήποτε διαφημιστικό λόγο χωρίς την γραπτή συγκατάθεσή σας.

Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις – Πνευματικά δικαιώματα

Όλοι οι χρήστες της συγκεκριμένης υπηρεσίας πρέπει να γνωρίζουν ότι όλο το περιεχόμενο αυτής, συμπεριλαμβανομένων, των πληροφοριών, των δεδομένων, των λογισμικών, των φωτογραφιών, των γραφικών, των γραμματοσειρών, των εικόνων και των σχεδίων, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της e-llusion ή | και των διαφόρων τρίτων παρόχων (“Providers”). Αναπαραγωγές ή αποθήκευση περιεχομένου που ανακτώνται από αυτή την υπηρεσία, σε όλες τις μορφές, με οποιοδήποτε μέσο ή τεχνολογία, υπόκειται στους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας του ελληνικού κράτους.  

Εταιρική Ταυτοποίηση και Εμπορικά Σήματα

Το “e-llusion”, καθώς και οποιοδήποτε άλλο σήμα που εμφανίζεται σε αυτή την υπηρεσία, είναι Εμπορικά Σήματα της e-llusion. Δεν επιτρέπεται η χρήση, αντιγραφή, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, μεταφόρτωση, αποστολή ή τροποποίηση των Εμπορικών Σημάτων με οποιονδήποτε τρόπο, συμπεριλαμβανομένης της διαφήμισης ή δημοσιότητας που αφορά την διανομή των ηλεκτρονικών δοκιμίων – μακέτες, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση της e-llusion.

Η χρήση των Εμπορικών Σημάτων σε οποιαδήποτε άλλη τοποθεσία Web ή περιβάλλον υπολογιστή δικτύου απαγορεύεται. H e-llusion απαγορεύει τη χρήση των Εμπορικών Σημάτων σε άλλη υπηρεσία εκτός αν έχει προ-εγκριθεί από την e-llusion γραπτώς.

Περιορισμοί χρήσης

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την δημιουργία υπηρεσιών οπτικής επικοινωνίας, υπηρεσιών σχεδιασμού ή άλλων υπηρεσιών  μόνο για νόμιμες αιτήσεις αγοράς προϊόντων ή παροχής υπηρεσιών και όχι για οποιαδήποτε κερδοσκοπική ή ψευδή αίτηση.

Δεν επιτρέπεται η χρήση οποιουδήποτε αυτοματοποιημένου μέσου για πρόσβαση στην υπηρεσία, εκτός αν έχει συγκεκριμένα επιτραπεί από την e-llusion. Οποιαδήποτε τέτοιου είδους παραβίαση θα επιφέρει κυρώσεις σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους του ελληνικού κράτους. Δηλώνετε υπεύθυνα ότι διαθέτετε τη νόμιμη ηλικία για να δημιουργήσετε δεσμευτικές νομικές υποχρεώσεις για οποιαδήποτε ευθύνη που μπορεί να προκύψει ως αποτέλεσμα της χρήσης του παρόντος δημιουργίας υπηρεσιών οπτικής επικοινωνίας, υπηρεσιών σχεδιασμού ή άλλων υπηρεσιών. Συμφωνείτε να ενημερώνετε αμέσως οποιαδήποτε αλλαγή των στοιχείων σας έχετε συμπληρώσει, ώστε αυτή να παραμένει σε κάθε περίπτωση αληθή και ακριβής.

Συνιστά παραβίαση του νόμου να δίδεται ψευδή στοιχεία (π.χ. όνομα ή αριθμό πιστωτικής κάρτας ή ΑΦΜ). Πρέπει να γνωρίζετε ότι ακόμη και αν δεν μας δώσετε το πραγματικό σας όνομα, το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε εκπέμπει μια μοναδική ηλεκτρονική διεύθυνση σε μας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τα αρμόδια όργανα επιβολής του νόμου για την αναγνώρισή σας. Χρήστες με ψευδή στοιχεία μπορούν να διωχθούν στο μέγιστο βαθμό του νόμου. Άδεια, σχετική με τη συγκεκριμένη δημιουργία υπηρεσιών οπτικής επικοινωνίας, υπηρεσιών σχεδιασμού ή άλλων υπηρεσιών, χορηγείται για αποκλειστική χρήση της e-llusion ως χώρος αγορών. Οποιαδήποτε άλλη χρήση των ηλεκτρονικών δοκιμίων – μακέτα ή του περιεχομένου ή άλλων υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένης της αναπαραγωγής για σκοπό διαφορετικό από εκείνο που αναφέρεται παραπάνω, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση της e-llusion, απαγορεύεται.

E-mail

Σας ενθαρρύνουμε να μοιραστείτε μαζί μας σχόλια και πιθανές απορίες αλλά είναι πιθανό να μην μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στο σύνολο τους. Παρακαλώ σημειώστε ότι δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για κριτική αυθαίρετων ιδεών σχετικά με την επιχείρηση μας (διαφημιστικές ιδέες ή ιδέες για προϊόντα) και δε φέρουμε υπαιτιότητα για τυχόν ομοιότητες μεταξύ των ιδεών αυτών και σχεδίων ή αρχείων που μπορεί να παρουσιαστούν από αυτή την υπηρεσία στο μέλλον.

Επίσης, θυμηθείτε ότι είστε εσείς υπεύθυνοι – και όχι η e-llusion για οποιοδήποτε υλικό/αρχείο “αποστείλετε” (upload) και έχετε την πλήρη ευθύνη για κάθε μήνυμα που στέλνετε, συμπεριλαμβανομένης της αξιοπιστίας του, την πρωτοτυπία και την πνευματική ιδιοκτησία του. Παρακαλούμε μην αποκαλύπτετε εμπορικά μυστικά ή άλλα εμπιστευτικά στοιχεία στα μηνύματα σας.

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Βεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει, κατανοήσει και συμφωνήσει με την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της e-llusion καθώς και με τους όρους που ενσωματώνονται στο παρόν και συμφωνείτε ότι οι όροι αυτοί είναι λογικοί και ικανοποιητικοί.

Συναινείτε στην χρήση των προσωπικών σας δεδομένων από την e-llusion ή τρίτους παρόχους της ή τους αποκλειστικούς εμπορικούς αντιπροσώπους της, σύμφωνα πάντα με τους όρους και για τους σκοπούς που, καθορίζονται από την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της e-llusion.

Εάν δεν είστε κάτοικος της Ελλάδας, παρακαλούμε σημειώστε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα που υποβάλετε στην υπηρεσία αυτή, μεταφέρονται στην Ελλάδα και επεξεργάζονται από την e-llusion  προκειμένου να παρέχει η υπηρεσία αυτή τις υπηρεσίες της σε εσάς, καθώς και για άλλους σκοπούς (όπως ορίζονται στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων).

Περιορισμός Ευθύνης

Στο μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από το νόμο, η e-llusion συμπεριλαμβανομένων των στελεχών της, διευθυντών της, υπαλλήλων της, αντιπροσώπων της – ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ για οποιοδήποτε τραυματισμό, θάνατο, απώλεια, αξίωση, ζημία, θεομηνία, ατύχημα, καθυστέρηση ή άλλες ειδικές, ποινικές, τυχαίες ή παρεπόμενες ζημιές κάθε είδους, βάσει συμβολαίου, σύμβασης, αδικοπραξίας ή οτιδήποτε άλλο που μπορεί να προέρχεται ή να συνδέεται με οποιοδήποτε τρόπο με τη χρήση αυτής της υπηρεσίας ή με οποιαδήποτε καθυστέρηση ή αδυναμία χρήσης αυτής της τοποθεσίας για οποιαδήποτε πληροφορία, προϊόντα ή υπηρεσίες που λαμβάνονται μέσω αυτής της υπηρεσίας ακόμα κι αν ένα κάποιο μέρος έχει ενημερωθεί για την πιθανότητα τέτοιων ζημιών.

Αποζημίωση

Συμφωνείτε να υπερασπίσετε, να αποζημιώσετε και να απαλλάξετε την e-llusion και τους συνεργάτες της από αγωγές αποζημίωσης, δαπάνες και έξοδα (συμπεριλαμβανομένων των αμοιβών των δικηγόρων) που προκύπτουν ή συσχετίζονται με τη χρήση αυτής της υπηρεσίας από εσάς. Επίσης, πιστοποιείτε ότι είστε ο νόμιμος κάτοχος των δικαιωμάτων ή έχετε την άδεια να χρησιμοποιήσετε το υλικό και τις φωτογραφίες που αναπαράγονται ως μέρος της παραγγελίας σας.

Τρίτα πρόσωπα

Εάν χρησιμοποιείτε την δημιουργία υπηρεσιών οπτικής επικοινωνίας, υπηρεσιών σχεδιασμού ή άλλων υπηρεσιών αυτή για να αναθέσετε κάποια εργασία για λογαριασμό τρίτων, είστε υπεύθυνοι για οποιοδήποτε σφάλμα σχετικό με την ακρίβεια των πληροφοριών που παρέχονται σε σχέση με την χρήση αυτή.

Επιπλέον, πρέπει να ενημερώσετε το τρίτο μέρος, που για λογαριασμό του αναθέτετε εργασία, για όλους τους Όρους και Προϋποθέσεις που ισχύουν για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της e-llusion, συμπεριλαμβανομένων όλων των κανόνων και των περιορισμών που τους διέπουν.

Κάθε χρήστης που κάνει χρήση της υπηρεσίας αυτής για λογαριασμό τρίτου, συμφωνεί να αποζημιώσει και να προστατεύσει κάθε καλυπτόμενο μέρος από ευθύνες, απώλειες, ζημιές (συμπεριλαμβανομένων των εξόδων υπεράσπισης), μηνύσεις και κατηγορίες σχετιζόμενα με τον ίδιο ή το τρίτο πρόσωπο και την αδυναμία του να εκπληρώσει οποιαδήποτε από τις υποχρεώσεις του, όπως περιγράφεται (παραπάνω). Ο χρήστης είναι άμεσα υπεύθυνος για την υποβολή οποιασδήποτε εργασίας, συμπεριλαμβανομένων των συναφών χρεώσεων και επιβαρύνσεων.

Σχόλια χρηστών και άλλες υποβολές

Όλα τα σχόλια, απόψεις, προτάσεις και ιδέες που υποβάλλονται ή προσφέρονται σε σχέση με τη χρήση αυτής, παραμένουν στην αποκλειστική κυριότητα της e-llusion. Τα σχόλια και οι παρατηρήσεις που γίνονται μπορούν να χρησιμοποιηθούν με οποιοδήποτε μέσον και για οποιοδήποτε σκοπό χωρίς τη συγκατάθεση σας. Κανένας συνεργάτης της e-llusion δεν έχει την υποχρέωση να διατηρήσει τα σχόλια σας ή να ανταποκριθεί σε αυτά. Συμφωνείτε ότι είστε ο αποκλειστικός υπεύθυνος για το περιεχόμενο των σχολίων ή των παρατηρήσεων σας.

Τερματισμός χρήσης

Η e-llusion  διατηρεί το δικαίωμα του τερματισμού της συνεργασίας, σε μέρος ή στο σύνολο αυτής της συνεργασίας, οποιουδήποτε χρήστη, χωρίς καμία προειδοποίηση και για οποιονδήποτε λόγο.

Διάφορα

Οι τίτλοι σε αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις είναι μόνο για διευκόλυνση και δεν συνιστούν, σε καμία περίπτωση, περιορισμό ή προσδιορισμό των όρων και των διατάξεων αυτών των Όρων και Προϋποθέσεων.

Η e-llusion  δεν είναι αρμόδια για τυχόν λάθη ή καθυστερήσεις σε υποβολές αιτημάτων που οφείλονται σε λανθασμένη αναγραφή ηλεκτρονικής διεύθυνσης με δική σας υπαιτιότητα ή άλλων τεχνικών προβλημάτων που είναι πέρα από τον έλεγχο της e-llusion.

Για γενικές πληροφορίες στο info@e-llusion.gr

Για παραγγελίες στο sales@e-llusion.gr

Συνολική Συμφωνία

Οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις, μαζί με την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, καθώς και οι όροι και οι προϋποθέσεις που έχουν ενσωματωθεί στο παρόν ή αναφέρονται σε αυτό, αποτελούν τη Συνολική Συμφωνία (συλλογικά η «Συμφωνία») ανάμεσα σε εσάς και κάθε σχετιζόμενου με το αντικείμενο της παρούσης, συνεργάτη της e-llusion και υπερισχύει έναντι προηγούμενης συμφωνίας ή σύμβασης (προφορικής ή γραπτής) σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα, και δεν μπορούν να τροποποιηθούν παρά μόνο γραπτώς. Εάν οποιαδήποτε διάταξη της παρούσας Συμφωνίας κριθεί άκυρη, παράνομη ή ανεφάρμοστη, η εγκυρότητα, η νομιμότητα και η εκτέλεση των υπόλοιπων διατάξεων δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να επηρεαστούν ή να υποτιμηθούν.

Εφαρμοστέο Δίκαιο

Η νομοθεσία του Ελληνικού κράτους διέπει την εκτέλεση αυτών των Όρων και Προϋποθέσεων. Συμφωνείτε να δώσετε τη συγκατάθεση σας για την αποκλειστική δικαιοδοσία και τον τόπο διεξαγωγής των δικαστηρίων που βρίσκονται στην Αθήνα, για όλες τις διαφορές που προκύπτουν από, ή σχετίζεται με τους Όρους και Προϋποθέσεις και τη χρήση αυτής της δημιουργίας υπηρεσιών οπτικής επικοινωνίας, υπηρεσιών σχεδιασμού ή άλλων υπηρεσιών.